Provimi Nderkombetar I Studenteve” I Universitetit Te Stambollit

Tiran Büyükelçiliği 19.03.2015

Te Nderuar Anetare te Shoqerise,

Do te zhvillohet provimi İÜYÖS “Provimi Nderkombetar i Studenteve” i Universitetit te Stambollit per studentet e huaj dhe studentet turq qe kane mbaruar shkollen e mesme jashte Turqise. Ky provim do te zhvillohet ne qendrat e provimit qe do te hapen brenda dhe jashte Turqise. Mbas ketij provimi, kandidatet per studente do te sistemohen ne programet parauniversitare dhe universitare.

Provimi İÜYÖS do te zhvillohet ne daten 16 Maj 2015, ne gjuhen turke dhe angleze, ne shtetet, emrat e te cilave gjenden ne listen bashkengjitur. Ndersa persa i perket vendit, ores dhe detajeve te tjera ne lidhje me kete provim, do te kete nje njoftim te dyte.

Detajet e metejshme ne lidhje me kushtet dhe kohen e aplikimit ne İÜYÖS, mund te gjenden ne adresen e internetit

http://yos.istanbul.edu.tr/

Per dijeni, te gjithe anetareve te interesuar te shoqerise.

Me respekt,

Related Documents

ulkeler-tr.png

Atatürk

Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

Visa applications: Monday, Wednesday and Friday between 09:30-12:00
1/1/2020 1/3/2020 New Year's Day
3/14/2020 3/14/2020 Summer Day
3/22/2020 3/22/2020 Nevruz Day
4/12/2020 4/12/2020 Katholic Easter
4/19/2020 4/19/2020 Orthodox Easter
5/1/2020 5/1/2020 International Worker's Day
5/24/2020 5/24/2020 End of Ramadan
7/31/2020 7/31/2020 Feast of Sacrifice
8/30/2020 8/30/2020 Turkish Republic Victory Day
9/5/2020 9/5/2020 Mother Teresa Beatification Day
10/29/2020 10/29/2020 Turkish National Day (Republic Day)
11/28/2020 11/28/2020 Albanian National Day
11/29/2020 11/29/2020 Albanian Liberation Day
12/8/2020 12/8/2020 National Youth Day
12/25/2020 12/25/2020 Christmas